OPSIS Α.Ε.

Σαββίδης Παναγιώτης
Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Περιγραφή

Η πολύχρονη πείρα και οι άριστες γνώσεις του Κου Σαββίδη Π., όπως και ο έντονος δυναμισμός που τον χαρακτηρίζει, βοήθησαν στην πρωτοπορία της εταιρίας OPSIS και στην παραγωγή και εμπορία νέων και βελτιωμένων πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων μίνι ρολών και γκαραζόπορτας. Η εταιρία OPSIS ξεχωρίζει διότι είναι η μοναδική επιχείρηση στην Ελλάδα, η οποία διαθέτει όλη την γκάμα των εξαρτημάτων, σε άριστη ποιότητα υλικών και προσιτές τιμές.

Σκοπός της εταιρίας OPSIS είναι η άμεση και καλύτερη συνεργασία με τους πελάτες της, όπως επίσης και η άριστη ποιότητα των προϊόντων της. Χαρακτηριστικό της εταιρίας OPSIS είναι η τεχνογνωσία για ποιότητα και λειτουργικότητα, η ευελιξία, και η συνεχής παρακολούθηση των αναγκών των πελατών της για την έγκαιρη βελτιστοποίηση των προϊόντων της.

Στόχος της εταιρίας OPSIS είναι η τήρηση συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων, η αποφυγή ελαττωμάτων και η συνέπεια για σωστό και ποιοτικό αποτέλεσμα.

Η φιλοσοφία της εταιρίας OPSIS η οποία είναι «συναδελφικό περιβάλλον για άριστη συνεργασία και ευχαριστημένους πελάτες (συνεργάτες)», σας προκαλεί να την γνωρίσετε από κοντά.

Η αξιοπιστία της εταιρίας OPSIS προέρχεται από τις άριστες σχέσεις μεταξύ του εξειδικευμένου προσωπικού του λογιστηρίου, της παραγωγής, της αποθήκης και της διανομής, προσδίδοντας ευελιξία, ταχύτητα και σωστό αποτέλεσμα.

Η εταιρία OPSIS εδρεύει στην διασταύρωση Μακρυγιάλου, 20ο χιλιόμετρο Π.Ε.Ο. Κατερίνης – Θεσσαλονίκης σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και σας περιμένει να την επισκεφθείτε.


Για επιπλέον πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: http://www.opsis-sa.eu

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.