ΞΕΝΩΝΑΣ ΕΛΑΤΗ Πέλλα

ΚΕΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
Ξενοδοχεία Ξενοδοχεία

Περιγραφή

O Ξενώνας ΕΛΑΤΗ-πέλλα είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, χτισμένος με μεράκι στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο, έναν παραδοσιακό οικισμό σε απόσταση αναπνοής από το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας-ΚαϊμακΤσαλαν και με υπέροχη θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα.

Ο παραδοσιακός ξενώνας μας αποτελείται από 5 ευρύχωρες σουίτες εξοπλισμένες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να απολαύσετε μια αξέχαστη διαμονή, συνδυάζοντας την παραδοσιακή ατμόσφαιρα και την πολυτέλεια. Όλα τα δωμάτια έχουν αυτόνομη θέρμανση, τζάκι, τηλεόραση (LCD), σαλονάκι σε στυλ καθιστικού και υδρομασάζ.

Επίσης, στο ξενώνα λειτουργεί και Cafe-Bar, όπου μπορείτε να απολαύσετε το καφέ ή το ποτό σας και να πάρετε το πρωινό σας.

Παρέχουμε, ακόμα, ιδιωτικό Parking.

Η αφοσίωσή σας μας στην ικανοποίηση των αναγκών σας, η διαρκής προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η συνεχής προσοχή μας στην λεπτομέρεια υπαγορεύουν τη φιλοσοφία μας. Είμαστε πάντα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, προκειμένου να περάσετε όμορφα σε ένα ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον.

Εκτός από το χιονοδρομικό κέντρο, η γύρω περιοχή προσφέρεται για εναλλακτικές μορφές τουρισμού και extreme σπορ. Ο Άγιος Αθανάσιος είναι η αφετηρία για ορειβάτες, περιηγητές, πεζοπόρους και για τους φίλους της ιππασίας. Προσφέρει επιλογές και διαδρομές εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς. Δίκαια χαρακτηρίζεται από τους πολυπληθείς επισκέπτες του ‘’Πέτρινο Χωριό ’’ και ‘’O Παράδεισος του Βορρά’’.Η προσεγμένη διακόσμηση στο εσωτερικό του, οι 5 πλήρως εξοπλισμένες σουίτες του σε συνδυασμό με την ομορφιά της φύσης που απλώνεται γύρω του συντελούν στην απόλυτη χαλάρωση και σε μια πραγματικά αξέχαστη διαμονή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.