Πλυντήριο αυτοκινήτων ΛΑΜΠΙΚΟ

Πλυντήρια Αυτόματα Πλυντήρια Αυτόματα

Περιγραφή

Το ΛΑΜΠΙΚΟ είναι το υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων & μοτοσικλετών στο κέντρο της Κέρκυρας, ευρύχωρο, με άνετο parking και φιλική ατμόσφαιρα.

Δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την Πόλη καταναλώνοντας καύσιμα. Στις Κουλίνες – Αδελφάτα, σε μία έκταση 4,5 στρεμμάτων, σε ένα άνετο, όμορφο και λειτουργικό χώρο παρέχουμε όλα τα απαραίτητα για το πλύσιμο του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που θέλετε να περιποιείστε προσωπικά το όχημά σας. Στο υπερσύγχρονο πλυντήριο αυτοκινήτων & μοτοσικλετών ΛΑΜΠΙΚΟ, έχετε τη δυνατότητα να πλύνετε το όχημά σας μέσα και έξω μόνοι σας, με σύγχρονο τρόπο, οικολογικά, γρήγορα και προ παντός οικονομικά.

Διαθέτουμε:

  • Ένα πλυντήριο, έξι (6) θέσεις και μία βούρτσα.
  • Δέκα (10) σκούπες για εσωτερικό χώρο αυτοκινήτου.
  • Δέκα (10) πιστόλια τα οποία βγάζουν αέρα με μεγάλη πίεση και με τα οποία μπορείτε να φυσάτε το αυτοκίνητο εσωτερικά (καθίσματα, ταμπλό) ή να απομακρύνετε το νερό από τη μηχανή. Η παροχή αυτή δεν χρεώνεται και ουσιαστικά αποτελεί δώρο κερασμένο από το μαγαζί.

Το αυτοκίνητό σας δεν χρειάζεται σκούπισμα γιατί το ξέβγαλμα γίνεται με απιονισμένο νερό, χωρίς οι σταγόνες να αφήσουν κανένα ίχνος από άλατα.

Για το κέρωμα χρησιμοποιούμε 100% γνήσιο κερί, χάρη στο οποίο το αυτοκίνητο μετά το πλύσιμο γυαλίζει και κρατάει τη γυαλάδα του.

Τα απορρυπαντικά μας είναι οικολογικά, 100% βιοδιασπώμενα, φιλικά στο περιβάλλον, δεν μολύνουν το έδαφος, το νερό ή την ατμόσφαιρα, ενώ είναι ταυτόχρονα προστατευτικά για το χρώμα και τα πλαστικά του αυτοκινήτου.

Στο κατάστημά μας προσφέρουμε επίσης βιολογικό καθαρισμό.

Ακόμα, εάν υπάρχει στο αυτοκίνητό σας κάποια γρατσουνιά, μπορούμε να την καλύψουμε με τις ειδικές αλοιφές που διαθέτουμε.

Στο χώρο του πλυντηρίου μπορείτε επίσης να βρείτε αξεσουάρ αυτοκινήτου, πατάκια, ζάντες, υαλοκαθαριστήρες και ταπετσαρίες.

Σημειώνουμε ότι εάν κάποιος δεν επιθυμεί να πλύνει το αυτοκίνητο μόνος του, αναλαμβάνουμε να το πλύνουμε εμείς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.