Paintball Corfu

Βασίλης Μπεσίρης
Χόμπι & Δραστηριότητες Χόμπι & Δραστηριότητες

Περιγραφή

Η μοναδική στην Κέρκυρα επίχειρηση "PAINTBALL" βρίσκεται στη Δασιά, λειτουργεί όλο το χρόνο και υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη!

Παρέχουμε: Κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, ενοικίαση εξοπλισμού με παροχή όλων των αξεσουάρ (στολές, μάσκες, όπλα, περιβραχιώνια κ.λ.π.), πλήρη ασφάλιση, pool bar, πισίνα, ντουζ, αποδυτήρια και, τέλος, διοργάνωση εκδρομών με μεταφορά και παράδοση στο ξενοδοχείο σας.

Αφεθείτε κι εσείς, στη μαγεία του extreme αυτού ομαδικού παιχνιδιού και εκτονωθείτε μαζί με τους φίλους σας.

Χωριστείτε σε ομάδες 8-20 ατόμων (groups) και κατατροπώστε τους εχθρούς σας… Σε μία έκταση 20 στρεμμάτων, κρυμμένοι πίσω από τεράστια δέντρα και "θέσεις μάχης" στοχεύσατε πυρ…

Ρίξτε μπάλες γεμάτες χρώμα στον αντίπαλο και διεκδικήστε τη νίκη για την ομάδα σας! Απίστευτο fun, γέλιο και ένταση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Όσο για το χρώμα μην στεναχωριέστε. Τις στολές τις πλένουμε εμείς !!!

Το Paintball μας διδάσκει το νόημα της ομαδικής δουλειάς, μας διδάσκει να έχουμε σεβασμό στον εαυτό μας και στους άλλους, μας βοηθά στην ανάπτυξη των ικανοτήτων ηγεσίας, μας δίνει να καταλάβουμε γιατί δεν πρέπει να βρεθεί ποτέ κανείς σε μια εμπόλεμη ζώνη.

Το Paintball ΔΕΝ προωθεί την βία, ΔΕΝ προωθεί τον πόλεμο, ΔΕΝ μας διδάσκει πως να πυροβολούμε, ΔΕΝ μας προετοιμάζει για τον στρατό, ΔΕΝ μας κάνει να νοιώθουμε ανίκητοι.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.greekpaintball.com


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.