Gym Physio Pilates Room Corfu. Γυμναστήριο Πιλάτες, Φυσιοθεραπεία, Γυμναστική, Γιόγκα, Κέρκυρα

Σοφιάνα Κάντα
Γυμναστήρια Γυμναστήρια

Περιγραφή

Στο Physio Pilates Room στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες σχετικά με το σώμα και την υγεία σας, συνδυάζοντας τις γνώσεις της  φυσικοθεραπείας με την τεχνική του Πιλάτες και της Γιόγκα σε ένα πλήρως εξοπλισμένο στούντιο μέσα στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας.

Το φυσιοπιλάτες (Physiopilates) είναι η πιο εξελιγμένη τεχνική του πιλάτες που σας κρατάει σε τέλεια φόρμα με σεβασμό στις προσωπικές σας ανάγκες.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στην οδό Λορέντζου Μαβίλη 3 για να γνωριστούμε απο κοντά.

Η Σοφιάνα Κάντα είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών με υποτροφία του ΙΚΥ. Αριστούχος απόφοιτος της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης (Κ.Σ.Ο.Τ.) και υπότροφος του Ιδρύματος Πράτσικα. Mεταπτυχιακό δίπλωμα σε Arts Management στο Birkbeck College στο Λονδίνο και σεμινάρια χορού σε Νέα Υόρκη, Κάννες και Άμστερνταμ. Επιπλέον πτυχία Yoga & Pilates instructor απο την Grafts Fitness School και απο την αμερικάνικη σχολή Body Arts & Science International.

Έχει χορέψει με τις ομάδες χορού Αμάλγαμα, Ι Δανικοί, Ερατώ, Ad Lib, Combination Dance Company, σε Ελλάδα, Βουκουρέστι, Λυών και Λονδίνο.

Έχει χορογραφήσει: Ονείρου 55 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Ειρήνη του Αριστοφάνη που παρουσιάστηκε στην Biennale της Toulouse, το μιούζικαλ Ιωνάς, στην Ιόνιο Ακαδημία, Τα Γενέθλια, με την ομάδα Σύγχρονου Χορού του Σωτήρη Μπουχάγιαρ και για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας χορογράφησε το Παραμύθι χωρίς Όνομα και ως βοηθός χορογράφος τους Επτά επι Θήβας.

Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια της Ionian ACT με την οποία ανέβασε τις παραστάσεις Ecolapsis, Baobab και τη Σονάτα του Σεληνόφωτος σε Αθήνα, Κέρκυρα και Λευκάδα. Τέλος ανέβασε την παράσταση Κάποιος θα ΄ρθει στο 7 Τεχνών Τόπος.

Διδάσκει πιλάτες, γιόγκα και χορό απο το 2003, σε γυμναστήρια, σχολές και ιδιωτικά ως personal trainer.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.