Γκουρογιάννης Ιωάννινα. Σόμπες Λέβητες pellet, ξύλου, Καυστήρες, Ενεργειακά τζάκια, Στερεά καύσιμα, Χρώματα

Γκουρογιάννης Αλέξανδρος
Καυσόξυλα - Pellet Καυσόξυλα - Pellet

Περιγραφή

Η επιχείρηση ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, βρίσκεται δίπλα σας με εμπειρία ετών και λύσεις, πάντα στη σωστή τιμή. Διαθέτει προϊόντα ποιότητας σε Σόμπες Pellet, Λέβητες pellet, Σόμπες ξύλου,  Καυστήρες, Ενεργειακά τζάκια, Ξυλολέβητες, Στερεά καύσιμα (pellet, μπρικέτες pellet), Χρώματα, Μόνωση, Βερνίκια, Ταπετσαρίες τοίχου.

 

Είμαστε αντιπρόσωποι της ECOspar στο Νομό Ιωαννίνων.

Σόμπα Pellet - Solara 6 KW: έχει τη δυνατότητα άμεσης θέρμανσης χώρων μέχρι 60 m2. Oικονομική και εύκολη λύση, για τη θέρμανση μικρών χώρων.

Σόμπα Pellet - Tukana 8 KW: είναι η πιο διαδεδομένη λύση για τη θέρμανση τόσο οικιακών όσο και επαγγελματικών χώρων μέχρι 80 m2.

Σόμπα Pellet - Karina 10 KW: αποτελεί την κορυφαία λύση για εύκολη και οικονομική θέρμανση χώρων μέχρι 100 m2.

Σόμπα - λέβητας Pellet Alba 15 KW: εξασφαλίζει την οικονομική θέρμανση σε κατοικίες μέχρι 120 m2.

Σόμπα - Λέβητας Pellet Auriga 23 KW: αποτελεί την πιο οικονομική επιλογή για την αντικατάσταση του λέβητα πετρελαίου και τη θέρμανση κατοικιών μέχρι 150 m2. Άμεση μείωση του κόστους θέρμανσης μέχρι και 50 %.

Λέβητες Pellet - Σειρά B: περιλαμβάνει τους λέβητες Alba και Auriga. Οι λέβητες αυτοί έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τους λέβητες – σόμπες, με τη διαφορά ότι είναι τροποποιημένοι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους και λεβητοστάσια.

Λέβητας Pellet Galena 35 KW: είναι η μοναδική λύση για εγγυημένη μείωση του κόστους θέρμανσης μεγάλων διαμερισμάτων. Μπορεί πολύ εύκολα να συνδεθεί παράλληλα ή και να αντικαταστήσει το υπάρχον σύστημα θέρμανσης με πετρέλαιο.

Λέβητας Pellet Combi 55 KW: αποτελεί την κορυφή των μοντέλων της εταιρείας, αυξάνοντας κατακόρυφα τη δυνατότητα θέρμανσης μεγάλων χώρων με τη χρήση pellet. Με αυτό το μοντέλο, κατοικίες ή και σύνολα διαμερισμάτων μέχρι 420 m2, καλύπτουν την ανάγκη θέρμανσής τους, με έναν από τους πιο οικονομικούς τρόπους.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ :

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΑΣ : ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 10 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ!!! ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ , ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.....ΔΗΛΑΔΗ  ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.