Γυμναστήριο – Προσωπική Άσκηση Πάτρα Power Institute Personal Training. Όργανα Γυμναστικής Exclusive speed wellness spot

Γιώργος Πετρόπουλος
Γυμναστήρια Γυμναστήρια

Περιγραφή

Το Power Institute είναι ένα νέο wellness center που θα αλλάξει τη ζωή σας. Αποτελεί πιστοποιημένο κέντρο απο την Power Plate Hellas, και είναι το μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο κέντρο προσωπικής άσκησης στην Ελλάδα.

Όλες οι μορφές άσκησης πραγματοποιούνται κάτω από οδηγίες εξειδικευμένου εκπαιδευτή (trainer), ο οποίος είναι και αποκλειστικά υπεύθυνος για την πορεία και το αποτέλεσμα του προγράμματος στο συντομότερο χρόνο από τις υπόλοιπες συμβατικές μορφές άσκησης.

Στο Power Institute τα πιο σύγχρονα όργανα γυμναστικής αλλά και οι πιο έμπειροι γυμναστές λειτουργούν με γνώμονα την ασφάλεια και την επίτευξη του στόχου που θέτει ο κάθε γυμναζόμενος.

Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η δημιουργία ενός καλλίγραμμου σώματος και η αίσθηση ανάτασης είναι μόνο η αρχή. Απώτερος στόχος μας είναι η διάθεση για έναν ποιοτικό τρόπο ζωής καθημερινά που θα αποπνέει υγεία, ευεξία, ομορφιά και αισιοδοξία.

Ελάτε να το πετύχουμε μαζί!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.