Έργα τέχνης, Γλυπτικής Ζωγραφικής

Μιχαήλ Μιχαλάκης
Γκαλερί - Έργα τέχνης Γκαλερί - Έργα τέχνης

Περιγραφή

Η γλυπτική ζωγραφική είναι από τις καλές τέχνες οι οποίες αναπτύχθηκαν από τα πανάρχαια χρόνια και φανερώνουν την ανάγκη του ανθρώπου να απεικονίσει ότι βλέπει με τα μάτια του. Οι ζωγραφικές και γλυπτικές παραστάσεις ικανοποιούν εσωτερικά και αυτόν που τις φτιάχνει, αλλά και αυτόν που τις βλέπει και τις χαίρεται.

Δημιουργούμε έργα γλυπτικής ζωγραφικής και ανάγλυφα έργα καλλιτεχνικής έκφρασης, μέσω της δημιουργίας τρισδιάστατων μορφών σε πέτρα, ξύλο, μέταλλο και καμβά ή ίνες υάλου. Ακόμα, είναι δυνατός και ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών. Τα επιλεγμένα υλικά υφίστανται επεξεργασία με διάφορες τεχνικές, αφαιρετικές όπως το σκάλισμα, ή προσθετικές όπως η συγκόλληση. Όταν τελειώσει το ανάγλυφο, η επιφάνειά του διακοσμείται επιπλέον, με χρήση ζωγραφικής. Μετά την ολοκλήρωση του έργου, γίνεται ειδική προστασία του έργου με βερνίκι.

Η αρχή έγινε σαν ξεκίνημα από χόμπι με ζωγραφική πάνω στο αυτοκίνητο και η συνέχεια με πειραματισμούς και αναζητήσεις, κατέληξα στην γλυπτική ζωγραφική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.