Γαλακτοκομικά Προϊόντα 7ΝΗΣΟΣ Κέρκυρα. Εργαστήριο επεξεργασίας φρέσκου αγελαδινού γάλακτος. Κρέμα Ρυζόγαλο Γιαούρτι

Χρυσίδα, Κέρκυρα, 49100 Κέρκυρα
Τρόφιμα - Γλυκά Τρόφιμα - Γλυκά

Περιγραφή

Ήταν Απρίλιος του 2009 όταν ξεκινήσαμε. Σήμερα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με εμπιστοσύνη και αγάπη από όλους εσάς, με περισσότερο μεράκι αλλά με την ίδια παραδοσιακή οικογενειακή μας συνταγή.


Βασικά συστατικά:
1. Γάλα: Η πρώτη τροφή με την οποία ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή μετά τη γέννησή του. Ως γάλα ορίζεται το αγελαδινό νωπό πλήρες γάλα το οποίο δεν έχει υποστεί αφυδάτωση ή συμπύκνωση και δεν περιέχει πρόσθετες ουσίες, ποιότητα την οποία δεν διαπραγματευόμαστε ποτέ.
2. Ποιοτικά και φρέσκα υλικά σύμφωνα με το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000:2005, υλικά που μας διαφοροποιούν.
3. Παραδοσιακή κουλτούρα στην παραγωγή με μεράκι και αγάπη προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας, είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.


Γαλακτοκομικά προϊόντα 7νησος Κέρκυρα (παραδοσιακό γιαούρτι αγελάδος, κρέμα βανίλια, κρέμα σοκολάτα, ρυζόγαλο) με όλη τη γεύση χωρίς συντηρητικό!
Ό,τι καλύτερο για τα παιδιά σας!


7ΝΗΣΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.