SOUND & VISION SYSTEMS. Συστήματα Ήχου και Εικόνας. Πώληση Ενοικίαση Service Ηχητικών και Φωτιστικών Συστημάτων

Ήχος και εγγραφή Ήχος και εγγραφή

Περιγραφή

SOUND & VISION SYSTEMS. Συστήματα  Ήχου και Εικόνας

Αποκλειστικό αντικείμενο της επιχείρησης είναι η πώληση και ενοικίαση ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων. 

Η φιλοσοφία μας στις πωλήσεις εκφράζεται με τον όρο: «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ» που σημαίνει: συζητούμε, σχεδιάζουμε, προμηθεύουμε, εγκαθιστούμε, αλλά και συνεχίζουμε μετά την πώληση να υποστηρίζουμε την καλή λειτουργία της ηχητικής εγκατάστασης, συνδυάζοντας την άριστη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Στον τομέα της παροχής υπηρεσιών (ενοικιάσεις) η ποιότητα και αξιοπιστία όλων των προσφερομένων μηχανημάτων, καθώς και του ανθρωπίνου δυναμικού που τα χειρίζεται και τα υποστηρίζει, σηματοδοτούν την φιλοσοφία μας για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Η πώληση ηχητικών και φωτιστικών συστημάτων, η μελέτη και εκτίμηση των αναγκών του πελάτη, καθώς και η πάσης φύσεως τεχνική υποστήριξη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στα οποία εστιάζεται το ενδιαφέρον της επιχείρησης μας.

Η τεχνική υποστήριξη επαγγελματικών εφαρμογών σε θέατρα, συνεδριακά κέντρα, μεταφραστικά συστήματα, ηχητικές εγκαταστάσεις μικρές ή μεγάλες, γίνεται από πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό (ηχολήπτες, φωτιστές, Dj's).

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας www.soundvision.gr

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.