Φανοποιείο Βαφείο Κερκύρας ΄΄Star Car Grimmas΄΄ Συνεργείο Αυτοκινήτων, Ανταλλακτικά, ενοικιάσεις, Ασφάλειες Αυτοκινήτων.

Γρίμμας Κωνσταντίνος
Φανοποιεία Φανοποιεία

Περιγραφή

 Η εταιρεία ''STAR_CAR_GRIMMAS'' με εμπειρία πάνω από 25 χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, στεγάζεται σε ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στη περιοχή ΧΡΥΣΙΔΑ-ΒΡΥΩΝΗ. 5 χιλ εθνικη οδο Λευκιμης –Κερκυρας (ΑΠΕΝΑΝΤΙ COCACOLLA)

Το βαφείο - φανοποιείο μας εξυπηρετεί πλήρως την κάθε ανάγκη σας για το αυτοκίνητό σας. Το αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών, τα σύγχρονα συστήματα και το έμπειρο προσωπικό μας διασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας.

Τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη σωστή υγιεινή, καθαριότητα & ασφάλεια στις εγκαταστάσεις, καθώς και την προστασία του περιβάλλοντος.Συνεργασια  με ολες τις ασφαλιστικες εταιρειες. ΔΩΡΕΑΝ ΟΧΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.