Ι Βούλγαρης Μονοπροσωπική ΕΠΕ. Πωλήσεις Αυτοκινήτων, Συνεργείο, Ανταλλακτικά. Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος, CITROEN, FIAT, ALFAROMEO, LANCIA, JEEP.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Αντιπροσωπείες-Εισαγωγείς Αντιπροσωπείες-Εισαγωγείς

Περιγραφή

Ι. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία Ι. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Μ.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 2009 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις αυτοκίνητων, την παροχή υπηρεσιών Service αυτοκίνητων, την πώληση ανταλλακτικών και ελαστικών καθώς και ασφάλειες αυτοκινήτων.

Η εταιρεία μας. αποτελεί εξουσιοδοτημένο Service της CITROEN-JEEP-CHRYSLER από το 1986.

Και από τoν Ιανουαρίου του 2014 εξασφάλισε την αντιπροσώπευση  για τα Ιόνια νησιά της FIAT –ALFA ROMEO –LANCIA –JEEP στις νέες μας εγκαταστάσεις .

Με διαγνωστικά τελευταίας τεχνολογίας και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού με τελικό στόχο την υψηλότερη  ποιότητα και την εξυπηρετήσει των πελατών μας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρίας  κος  ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ  είναι τελειόφοιτος των ΚΕΤΕ μηχανολόγος – μηχανικός με συνεχή  εκπαίδευση από το 1983.

Στην εταιρεία Ι. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ Μ.Ε.Π.Ε. θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία είναι ελεγμένα από εμάς για την σωστή λειτουργία και την αξιόπιστη οδική συμπεριφορά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.