Ακρογιάλι - Ταβέρνα, Μεζεδοπωλείο

Βελέντζας Νίκος
Ταβέρνες Ταβέρνες

Περιγραφή

Ταβέρνα "Ακρογιάλι"! Αν θέλετε να ξεφύγετε από τον θόρυβο της πόλης και την ρουτίνα της καθημερινότητας, τότε αυτός είναι ο προορισμός σας!
Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, στην παραλία των Νέων Επιβατών βρίσκεται η ταβέρνα "Ακρογιάλι". Είμαστε ανοικτά κάθε μέρα, όλο το χρόνο από τις 11 το πρωί έως... αργά!

Η δέκα χρόνων εμπειρία μας και το πλούσιο μενού μας θα σας κάνουν να θέλετε να έρθετε ξανά και ξανά.

Όμορφο περιβάλλον με παραδοσιακή διακόσμηση, καλή μουσική, και φιλική εξυπηρέτηση θα σας προσφέρουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης!

Το καλό φαγητό και οι προσιτές μας τιμές είναι δύο πράγματα που μας χαρακτηρίζουν!

Χρησιμοποιούμε μόνο Ελληνικά, αγνά και πιστοποιημένα υλικά στα φαγητά μας!

Τα κατεψυγμένα ή προπαρασκευασμένα προϊόντα δεν έχουν θέση στην κουζίνα μας και ευχαριστούμε τους πελάτες μας με ορεκτικά και άλλες λιχουδιές φτιαγμένα από εμάς! Σε μας θα βρείτε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά μα και μεγάλη ποικιλία κρεατικών πάντα ελληνικής προέλευσης!

Το καθαρό τσίπουρο και ούζο αλλά και η δροσερή ρετσίνα συνοδευόμενα με γευστικά μεζεδάκια, προσφέρονται για ατελείωτες ώρες παρέας και διασκέδασης!

Δεχόμαστε παραγγελίες για σούπες, αστακομακαρονάδες, γαριδομακαρονάδες για να τις απολαύσετε όποτε θελήσετε εσείς και η παρέα μας!

Οι ιδιαίτερες συνταγές της κυρίας Μαρίας φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι θα σας συναρπάσουν!

Περιμένουμε να σας δούμε στο χώρο μας!


Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.