CREATION ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Αντωνιάδης Γερμανός
Επιγραφές Επιγραφές

Περιγραφή

Η επιχείρηση Creation Επιγραφές εφαρμόζει από το 2000 πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα τις τελευταίες τεχνικές για να εξασφαλίσει τη καλύτερη δυνατή προβολή για τους πελάτες της.

Είτε πρόκειται για επιγραφές αυτοκινήτων, καταστημάτων είτε για ψηφιακές εκτυπώσεις (μικρού ή μεγάλου μεγέθους) εμείς έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας.

  • επιγραφές αυτοκινήτων

  • Χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τα πιο αξιόπιστα υλικά μετατρέπουμε τα αυτοκίνητα της εταιρείας σας από απλά μέσα μεταφοράς εμπορευμάτων ή προσωπικού σε ισχυρά μέσα προβολής και διαφήμισης.

    Η γκάμα των υλικών που χρησιμοποιούμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μεγάλη: από το οικονομικό αλλά πάντα αξιόπιστο αυτοκόλλητο βινύλιο μέχρι τη βαφή των σχεδίων και λογότυπων και το αυτοκόλλητο ψηφιακής εκτύπωσης (ολική ή μερική κάλυψη) για μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας σας.

  • επιγραφές καταστημάτων

  • Με γνώμονα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, η γκάμα των εφαρμογών της επιχείρησής μας ξεκινάει από τις παραδοσιακές επιγραφές (όπως φανάρια, πλέξιγκλας, επιγραφές αλουμινίου) και εκτίνεται σε απαιτητικές και καινοτόμες εφαρμογές (όπως φωτεινά ή μη 3d γράμματα - ανοξείδωτα και πλέξιγκλας καθώς και πυλώνες και ειδικές μεταλλικές κατασκευές) συμβάλλοντας στην καλύτερη προβολή της εταιρείας σας.

  • ψηφιακές εκτυπώσεις

  • Εφαρμόζοντας τη ψηφιακή εκτύπωση υψηλής ανάλυσης σε πλήθος εφαρμογών όπως αφίσες, banners, αυτοκίνητα, μουσαμάδες μεγάλης επιφάνειας, κάλυψη υαλοπινάκων και φωτεινών επιγραφών έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

    Είτε πρόκειται για απλό χαρτί αφίσας, μουσαμά, απλό αυτοκόλλητο ή πολυμερικό αυτοκόλλητο για απλές καμπύλες, είτε για αυτοκόλλητο κάλυψης οχημάτων 3Μ comply bubble free ή για εκτύπωση πιο ειδικών υλικών όπως καμβάς, σημαιόπανο και αυτοκόλλητο διάτρητο one way vision εφαρμόζουμε πάντα με συνέπεια και υπευθυνότητα τις τελευταίες τεχνικές για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

    Επίσης έχουμε τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε και να κόψουμε συγχρόνως οποιαδήποτε εικόνα ή σχέδιο περιμετρικά καθώς και να πλαστικοποιήσουμε χαρτιά και αυτοκόλλητα για μέγιστη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

    Για περισσότερες πληροφορίες επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας!
    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.