Χρυσοστομίδης - Κατασκευές Έργων - Βιομηχανικά Έργα - Οικιστικά Έργα - Εργαλεία Κατασκευής - Βιομηχανικά Δάπεδα - Εποξειδικά Δάπεδα

Χρυσοστομίδης Ισαάκ
 Οικοδομικά - Δομικά Υλικά Οικοδομικά - Δομικά Υλικά

Περιγραφή

Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, έχοντας βάλει ως κύριο στόχο την καθιέρωση της στις μεγαλύτερες εταιρείες της Βορείου Ελλάδος. Οι κύριοι τομείς στους οποίους εξειδικεύεται η εταιρεία είναι οι κατασκευές μπετόν βιομηχανικών και οικιστικών έργων από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετό), αλλά και βιομηχανικά δάπεδα, εποξειδικά δάπεδα, περιφράξεις και αντιολισθηρές ράμπες. Έχουμε αναλάβει πολλά από τα σημαντικότερα έργα της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιφέρειας και συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία, προσφέροντας αξιόπιστες κατασκευαστικές λύσεις.

Η εταιρεία ξεκίνησε από τον Νίκο Χρυσοστομίδη το 1965 και συνεχίζει να λειτουργεί ως σήμερα, πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της κατασκευής μπετόν βιομηχανικών και οικιστικών έργων. Οι πρώτες δραστηριότητες της εταιρείας ήταν η κατασκευή δομικών έργων (μπετό, τοιχοποιία, επιχρίσματα) και συνεχίζεται ως σήμερα με επιπρόσθετες δραστηριότητες που σχετίζονται με τις βιομηχανικές και οικιστικές κατασκευές.

Η επιχείρηση έχει ενσωματώσει εργαλεία υψηλής τεχνολογίας που της εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Άλλωστε οι σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες μας με τον καιρό μετατρέπονται σε σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης.

Η εταιρεία μας έχει στην κατοχή της τα πιο σύγχρονα εργαλεία για να κατασκευάσει έργα που ανταποκρίνονται στη σημερινή εποχή. Μερικές από τις σημαντικότερες κατασκευές που βλέπετε καθημερινά στην πόλη και στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, έχουν κατασκευαστεί και εφαρμοστεί από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας. Το τμήμα κατασκευών της εταιρείας αποτελείται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή τεχνογνωσία και άριστη ικανότητα.

Μηχανήματα που λειτουργούμε για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα :
  • Μηχάνημα διάστρωσης σκυροδέρματος screed laser
  • Οικοδομικός γερανός
  • Kαλούπια μεταλλότυπου Doka
  • Μηχανηκοι λειαντήρες διπλού έλικα (Ελικόπτερα λείανσης βιομηχανικών δαπέδων)
  • Καταναμητές χαλαζία
  • Μηχάνηματα αρμοκοπής δαπέδων
  • Χωροβάτες Λέιζερ
  • Δονητικοί πήχης
  • Εξάρτημα αρμοσφράγισης βιομηχανικών δαπέδων


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.