ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Kärcher Συστήματα καθαρισμού

Δαουλτζής Νικόλαος
Καθαρισμού Καθαρισμού

Περιγραφή

ΠΡΟΦΙΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρηση ΔΑΟΥΛΤΖΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ξεκίνησε το 1992 με βασικό αντικείμενο εργασίας την επισκευή και εγκατάσταση μηχανημάτων KARCHER καθώς και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση όσον αφορά φίλτρα, υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, παροχή συντήρησης μέσω συμβολαίων, τεχνική υποστήριξη σε κάθε κλήση βλάβης και παροχή τεχνικών συμβουλών μέσω τηλεφώνου. Πρώτη μας έδρα ήταν στην Άνω Τούμπα, δεύτερη στην περιοχή Β’ ΚΤΕΟ Θεσ/νίκης (1996 – 2002), τρίτη σε δυο χωριστά καταστήματα: στην αερογέφυρα Νέας Εγνατίας περιοχή Χαριλάου με συνεχή έκθεση μηχανημάτων, χημικών & αξεσουάρ και στο 2ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης, έναντι Νέων Κοιμητηρίων μέσα στο πρατήριο βενζίνης ΑΓΓΕΛΙΤΣΑΣ με συνεργείο επισκευής των μηχανημάτων (2002 – 2007)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
στο 15o χλμ. Θεσσαλονίκης – Περαίας, περιοχή HYATT Ξενοδοχείο
Ωράριο: Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 – 17:00 και Σάββατο 09:00 – 14:00
Τηλ. 2310 323445, 431433, κιν. 6944 758536, e-mail: [email protected]

Το αντικείμενο μας είναι η πώληση συστημάτων καθαρισμού της KÄRCHER που περιλαμβάνει όλη τη γκάμα σε αξεσουάρ, χημικά, ανταλλακτικά και φυσικά η τεχνική εξυπηρέτηση μετά την πώληση. Το έμψυχο υλικό της επιχείρησης αποτελείται από τρεις τεχνικούς, ένα πωλητή και μία γραμματέα για τη μηχανογράφηση. Η επιχείρηση διαθέτει τρία Ι.Χ. φορτηγά για να μπορεί να καλύπτει οποιαδήποτε κλήση για βλάβη εντός 3 ημερών για τους νομούς Θεσ/νίκης, Χαλκιδικής ενώ οι κλήσεις από άλλους νομούς εξυπηρετούνται με μεταφορικές εταιρίες για μείωση του τελικού κόστους επισκευής. Καλύπτουμε την εγγύηση που παρέχει η KÄRCHER στα μηχανήματά της με δωρεάν διάθεση ανταλλακτικών και χωρίς χρέωση εργασίας ασχέτως το κατάστημα που έχει προμηθευτεί ο πελάτης το μηχάνημα. Σε μας επίσης θα βρείτε αεροσυμπιεστές, αφροποιητές, χημικά πλυντηρίων αυτοκινήτων, φίλτρα νερού, αντλίες και οπωσδήποτε την τεχνογνωσία (know how) για την ολοκληρωμένη λειτουργία τους.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.