Κεμέρογλου Αθανάσιος - Εμπορία Σιδήρου

Κεμέρογλου Αθανάσιος
 Οικοδομικά - Δομικά Υλικά Οικοδομικά - Δομικά Υλικά

Περιγραφή

Η ΚΕΜΕΡΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ μας προμηθεύει πανελλαδικά με σίδερο, σίδηρο οικοδομών, πλέγματα, τσερκοπλέγματα καρφιά, μπετονόκαρφα και σύρματα υψίστης ποιότητας, φουρκέτες από το 1983.

 

Η ΚΕΜΕΡΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ λόγω της επαγγελματικής φιλοσοφίας της και της πελατοκεντρική άποψης που την διακατέχει δίνει τον κατευθυντήριο λόγο στην αγορά με προϊόντα υψίστης ποιότητας και αντοχής με αποκλειστικό προμηθευτή την Χαλυβουργία Ελλάδος.

 

Η ΚΕΜΕΡΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ σας προσφέρει άμεσες και συμφέρουσες υπηρεσίες έχοντας στη διάθεση της τελευταίας τεχνολογιας μηχανήματα με εξαιρετικές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και πάνω απ΄ολα επαγγελματισμό σεβασμό και συνέπεια για τον πελάτη που τόσα χρόνια δείχνει την εμπιστοσύνη του.

 

Η ΚΕΜΕΡΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΙΔΗΡΟΣ-ΜΠΕΤΟΝ θα χαρεί να σας εξυπηρέτηση στο κάθε επιχείρημα σας μικρό ή μεγάλο με συνέπεια και αξιοπιστία.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.