Στέλιος Ρέππας Ο.Ε.

Στέλιος Ρέππας Ο.Ε.
Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες Ρολλά ασφαλείας - Γκαραζόπορτες

Περιγραφή

Η Στέλιος Ρέππας Ο.Ε.  από το 1979 διαθέτει στους έμπιστους πελάτες της πόρτες, θωρακισμένες, μπαλκονόπορτες, πόρτες αποθήκης  εσωτερικές πόρτες αλλά και πόρτες πυρασφάλειας στις καλύτερες τιμές τις αγοράς λόγο ιδίας ενασχόλησης με την κατασκευή της πόρτας και υψίστης ποιότητας και με διαχρονικό σχέδιο.

 

 

Στην Στέλιος Ρέππας Ο.Ε. όλες οι πόρτες μας ετοιμάζονται από εμάς τους ίδιους για το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη πρώτη ύλη :

PVC, INOX, γυαλί και κάθε είδους ξύλου.

 

Δίνεται δωρεάν τοποθέτηση με την παράδοση της παραγγελίας σας, σε τάχιστο χρόνο παράδοσης  από την στιγμή της παραγγελίας σας σε όλη την Β. Ελλάδα.

 

Η Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με 11 έως 20 κλειδώματα διπλή θωράκιση και επένδυση από αλουμίνιο και ξύλο δίνουν την καλύτερη δυνατή ασφάλεια για εσάς και την οικογένεια σας.

 

Τα κουφώματα μας επενδυμένα με όλα τα είδη   ξυλείας, ηχομονωτικά υδρομονωτικά και θερμομονωτικά για της ακραίες καιρικές συνθήκες που μπορούν να  προκύψουν.

 

Η εσωτερικές μας πόρτες δίνουν μια πινελιά από ιδιαιτερότητα στον χώρο σας και των ανθρώπων που το επισκέπτονται με διαχρονικά σχέδια αλλά και την δυνατότητα τις ιδίας αποφάσεις της χρωματικής αποχρώσεις, αφού διαθέτουμε δικό μας ιδιόκτητο βαφείο με τεράστια γκάμα χρωμάτων.

 

Δίνεται ακόμα δυνατότητα διακανονισμού 30% προκαταβολή και εξόφληση με την παράδοση!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.