ecoplus - Απεντομώσεις, μυοκτονίες, περιβαλλοντικές εφαρμογές

Σακαρέλος Αθανάσιος
Απεντομόσεων και Βιολογικού καθαρισμού Απεντομόσεων και Βιολογικού καθαρισμού

Περιγραφή

H ecoplus δημιουργήθηκε από την συνένωση δύο εταιρειών: της Παρασιτοπροστασίας, που ιδρύθηκε το 1996 και άλλαξε την εικόνα των εφαρμογών ελέγχου παρασίτων στον ελληνικό χώρο και της Οικοβίος που ιδρύθηκε το 2006 και πρωτοστάτησε στην χρήση των βακτηρίων σε εφαρμογές απόσμησης, επεξεργασίας λυμάτων και διαχείρισης αποβλήτων.

Παρακολουθώντας τις δραματικές αλλαγές στο περιβάλλον και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν δε μπορούσαμε παρά να αντιδράσουμε και να ψάξουμε νέες μεθόδους σε θέματα βιώσιμης διαχείρισης παρασίτων, αποβλήτων, λυμάτων και νερού. Η εταιρεία μας εφαρμόζει συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Παρασίτων (IPM Integrated Pest management) πλήρη εναρμονισμένα με τα πρότυπα HACCP και ISO 22000 μειώνοντας τη χρήση των βιοκτόνων σκευασμάτων στα απολύτως απαραίτητα.

Προτείνει νέες μεθόδους στη διαχείριση των αποβλήτων και λυμάτων. Η επιμόρφωση και η συνεχής επαφή των επιστημόνων μας με τις παγκόσμιες τάσεις στην αειφόρο ανάπτυξη μας βοηθούν να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο της δουλειάς μας.

Η φιλοσοφία μας έχει ως γνώμονα τον άνθρωπο και το περιβάλλον και προσβλέπει στην υγιεινή διαβίωση μέσα από την αναβάθμιση του περιβάλλοντος. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις χρησιμοποιώντας φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους. Έτσι, οι δραστηριότητές μας διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών.

Υπηρεσίες που προσφέρουμε:
  • Απεντόμωση, Μυοκτονία, Απολύμανση
  • Περιβαλλοντικές Εφαρμογές
  • Απολύμανση Νερού
  • Βιολογικοί Καθαρισμοί
  • Βιοδιασπώμενα Απορρυπαντικά
  • Επεξεργασία λυμάτων και αποβλήτων
  • Βιοδιασπώμενα Απορρυπαντικά
  • Κάδοι κομποστοποίησης για αποφάγια


  • Ενδεικτικές εφαρμογές:

    Καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών σε χώρους παραγωγής τροφίμων, εργοστάσια, αποθήκες, silos, εστιατόρια, ταβερνές, ζαχαροπλαστεία, καφέ-bar, super markets, αρτοποιεία, ξενοδοχεία, camping, αεροδρόμια, λιμάνια, δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα, γραφεία, πολυκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, μέσα μαζικής μεταφοράς.

    Απολύμανση-καταπολεμήση μικροβίων με σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα.

    Απολύμανση δεξαμενών πόσιμου νερού, πισίνας και SPA χωρίς χλώριο και τα γνωστά προβλήματα (οσμές, αλλεργίες, τσούξιμο στα μάτια). Η χρήση της πισίνας μπορεί να γίνει 15 λεπτά μετά το σοκ με το ενεργό οξυγόνο.

    Εξαφάνιση μυρωδιάς από φρεάτια, σιφώνια, τουαλέτες, βιολογικούς καθαρισμούς, κάδους απορριμμάτων, λιμάνια, ελαιοτριβεία, τυροκομεία σφαγεία χωρίς τη χρήση χημικών και με μεγάλη διάρκεια.

    Μετατροπή όλων των υπολειμμάτων της κουζίνας (κρέας, ψάρια, γαλακτοκομικά, ωμά και μαγειρεμένα φαγητά, φρούτα και λαχανικά) σε οικολογικό λίπασμα σε 30-40 ημέρες.

    Επεξεργασία όλων των αστικών λυμάτων με compact-κλειστούς βιολογικούς καθαρισμούς και επαναχρησιμοποίηση του νερού για πότισμα και πλύσιμο.

    Καθαρισμός (πατώματα, τζάμια, επιφάνειες, ρούχα, πιάτα κτλ) με οικολογικά προϊόντα 100% βιοδιασπώμενα χωρίς αλλεργιογόνα.

    Γιατί ecoplus ; Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση και συμμετοχή σε σεμινάρια, των επιστημόνων της εταιρείας την καθιστά μοναδική στον σχεδιασμό προγράμματος καταπολέμησης για οποιονδήποτε χώρο.

    Χρησιμοποιούμε μόνο τις πιο σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους καταπολέμησης.

    Εγγυόμαστε τη χρήση μόνο των εγκεκριμένων από το Υπ. Αγροτ. Αναπτ. βιοκτόνων σκευασμάτων, τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση σε κατοικημένους χώρους.

    Το εξειδικευμένο μας προσωπικό κινείται διακριτικά στο χώρο σας και η συμπεριφορά του είναι φιλική προς τους εργαζόμενους της επιχείρησης σας.

    Σε όλες τις εφαρμογές είναι παρόν ο υπεύθυνος Γεωπόνος της εταιρείας και οργανώνει την εφαρμογή, έτσι ώστε τα μέτρα ασφαλείας να είναι πάντα σε άριστο επίπεδο.

    Όλες οι εφαρμογές καταγράφονται σε φάκελο σύμφωνα με τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO και HACCP.

    Παροχή πιστοποιητικού για οποιαδήποτε εργασία.

    Είμαστε κοντά σας 7 ημέρες την βδομάδα και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

    Σας παρέχουμε αποζημίωση ύψους 100.000,00€ σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς από εργασίες της εταιρείας.

    Κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός.

    Καλέστε μας να συντάξουμε την κατάλληλη μελέτη αντιμετώπισης παρασίτων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.