Φανοποιείο - Βαφείο Αυτοκινήτων

Σάκης Σούκαντος - Γεώργιος Βαλαβάνης
Συνεργεία Γενικής Φύσεως Συνεργεία Γενικής Φύσεως

Περιγραφή

Υπάρχει υψηλής ποιότητας εργατικό δυναμικό με άρτια τεχνική εκπαίδευση και σε συνδυασμό με τα τελευταία τύπου διαγνωστικά μηχανήματα εγγυώνται την απόλυτη αποκατάσταση του προβλήματος.


Στο φανοποιείο μας οι επισκευές εκτελούνται κατά τον πλέον σύγχρονο τρόπο, οι ραφές των κολλητών μερών του αυτοκινήτου γίνονται με ηλεκτρονική παλμική ηλεκτροπόντα και οι διορθώσεις αμαξωμάτων με μετρικό σύστημα (καλύμπρα) .

ΚΑΛΥΜΠΡΑ GLOBALJIG ΙΤΑΛΙΑΣ

Στο βαφείο μας, οι βαφές γίνονται στο φούρνο με υδατοδιάλυτα χρώματα που είναι η τελευταία εξέλιξη στην τεχνολογία χρωμάτων όπως ακριβώς και στα εργοστάσια αυτοκινήτων.


Για εμάς προέχει η ασφάλεια του πελάτη, γι’ αυτό το λόγω μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας όλο το 24ωρο και χωρίς να τον απασχολήσει η μεταφορά του οχήματος του. Σκοπός μας είναι να προτείνουμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικότερη λύση στον πελάτη ώστε ο ίδιος να αποβεί διαφήμιση για εμάς.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.