Autoporto - Κάθετη μονάδα αυτοκινήτων

Κυριακίδης Σάββας
Συνεργεία Γενικής Φύσεως Συνεργεία Γενικής Φύσεως

Περιγραφή

Το συνεργείο μας

Το συνεργείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και με άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.
Αν λοιπόν αναζητάτε φιλική εξυπηρέτηση και εργασία που εγγυάται τη σωστή και ομαλή, λειτουργία του αυτοκινήτου σας ελάτε σε εμάς.
Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για την επισκευή του αυτοκινήτου σας καθώς επίσης και ανταλλακτικά τόσο των αντιπροσωπειών όσο και του εμπορίου.
Κάθε αυτοκίνητο είναι ξεχωριστό. Στο συνεργείο μας θα σας εξηγήσουμε το πρόβλημα του αυτοκινήτου σας, θα σας προτείνουμε πιθανές λύσεις για να το επισκευάσουμε ποιοτικά, σωστά, γρήγορα αλλά και με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Φανοποιείο

Η εταιρία μας στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της, δημιούργησε ένα πρότυπο κέντρο φανοποιείας. Ένας τέλεια διαμορφωμένος χώρος με ειδικό εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, καλύπτει κάθε σας ανάγκη.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού εγγυάται κορυφαία ποιότητα στις υπηρεσίες φανοποιείας. Η εταιρεία παρέχει κάθε είδος επισκευή και τοποθέτηση ανταλλακτικών φανοποιείας που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας. Από την μικρή γρατζουνιά καθώς και την επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από σοβαρή ζημία είμαστε έτοιμοι να σας δώσουμε κάθε δυνατή λύση.

Βαφείο

Η βαφή των αυτοκινήτων είναι υπόθεση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού. Η βαφή και η προετοιμασία του αμαξώματος συνεργάζονται τέλεια ώστε να πετύχουμε την καλύτερη εφαρμογή στην συνολική εικόνα του αυτοκινήτου σας. Οι βαφές μας γίνονται ξεχωριστά, δηλαδή η βαφή του αυτοκινήτου γίνεται ξεχωριστά από τα ανταλλακτικά πριν μονταριστούν ώστε να βαφούν όλες οι κρυφές επιφάνειες και εσωτερικά και εξωτερικά. Καθώς επίσης και στις επιφάνειες που δεν φαίνονται μετά το μοντάρισμα.



Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.