Paint-Mania - Χρωματίζουμε τη ζωή!

Συναπίδης Μπάμπης
Βαφές - Χρωματισμοί Βαφές - Χρωματισμοί

Περιγραφή

Η εταιρία μας μετράει αρκετά χρόνια στον χώρο των ελαιοχρωματισμών. Με την ανάλογη εμπειρία, τεχνογνωσία και την συνεχή ενημέρωση σε προϊόντα και τεχνικές μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους έργο που έχει σχέση με ελαιοχρωματισμούς, ανακαινίσεις, γυψοσανίδες - ψευδοροφές - χωρίσματα, εφαρμογές ταπετσαρίας, τεχνοτροπίες, μονώσεις - στεγανοποιήσεις. Σας παρέχουμε υπηρεσίες όπως προτάσεις διακόσμησης, προστασία ή και μεταφορά της επίπλωσης σας, ειδικό εξοπλισμό (σκαλωσιές κλπ.), υψηλή ποιότητα . Δίνουμε προσοχή στη λεπτομέρεια και ειλικρίνεια στο χρονοδιάγραμμα. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε ιδιοκτήτη που έχει υψηλές απαιτήσεις και προδιαγραφές.

  • ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ
  • Συνεργαζόμαστε με ειδικευμένους επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαίνισης. Στόχος μας να παρέχουμε ποιότητα κατασκευής, διατηρώντας παράλληλα εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Σας εξασφαλίζουμε ότι ο σχεδιασμός του έργου προχωρεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τον προϋπολογισμό.

  • ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
  • Ο ρόλος των χρωμάτων είναι καθοριστικός στην αισθητική εμφάνιση ενός σπιτιού, με τους συνδυασμούς τους να αποτελούν το κύριο μέλημα στη διακόσμησή του. Παράλληλα, όμως, το χρώμα έχει και έναν τεχνικό προορισμό: να μονώσει και να προστατεύσει την οικοδομή από τις κλιματολογικές συνθήκες, τη ρύπανση, την υγρασία κ.ά. Εμείς αναλαμβάνουμε ελαιοχρωματισμούς από μεγάλης κλίμακας εμπορικά κτίρια μέχρι βαφές κατοικιών

  • ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
  • Σας δίνουμε ιδέες για διακόσμηση παιδικών δωματίων. Επενδύσεις τοίχων με σύγχρονα υλικά, αλλά και πρωτότυπες ιδέες για κατασκευές τζακιών(βλ. Τεχνικές) Στην κουζίνα δημιουργήστε έναν τοίχο γυψοσανίδας με εσοχές για τα είδη πρώτης ανάγκης. Επίσης, υιοθετήστε την ιδέα του μαυροπίνακα για σημειώσεις και συνταγές.

  • ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ - ΧΩΡΙΣΜΑΤΑ
  • Η απαίτηση της κατασκευαστικής βιομηχανίας για τη μείωση του χρόνου και του κόστους κατασκευής ενός κτιρίου είχε ως αποτέλεσμα την αναζήτηση λύσεων μέσα από συστήματα με γρήγορη και πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία κατασκευής και ενσωματωμένα υλικά αυστηρών προδιαγραφών και βελτιωμένων χαρακτηριστικών. Οι κύριοι τύποι γυψοσανίδας είναι: α) οι δομικές, που χρησιμοποιούνται για το διαχωρισμό τοίχων και ψευδοροφών και για εσωτερική επένδυση, β) οι πυράντοχες, σε περιπτώσεις απαίτησης αντοχής στη φωτιά, γ) οι άνθυγρες, σε χώρους με αυξημένη υγρασία και δ) οι διάτρητες, που έχουν ηχοαπορροφητικές ιδιότητες. Τα πλεονεκτήματά της είναι το χαμηλό βάρος, που σημαίνει μείωση των φορτίων μιας κατασκευής, το μικρό πάχος, η ταχύτητα παράδοσης, η ελεγχόμενη ποιότητα και η οικονομία.

  • ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ
  • Οι επικαλύψεις τοίχων και οροφών με ταπετσαρίες έχουν μπει δυναμικά, τον τελευταίο χρόνο, στα σπίτια με σκοπό την ανανέωση του χώρου. Στην αγορά τα βασικά υλικά ταπετσαρίας που κυκλοφορούν είναι το χαρτί, το βινύλιο, το αφροβινύλιο και ο υαλοβάμβακας. Υπάρχουν και πιο extreme υλικά όπως το bamboo, η ψάθα, το ύφασμα, το βελούδο, ο φελλός κ.α.

  • ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ/ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ
  • Παλαιωμένες υφές, Βενετσιάνικες βαφές, Glamour όψεις με φύλλα χρυσού και ασημιού, επιφάνειες με ρωγμές (crackle), πατίνα, μεταλλικά εφέ, μαυροπίνακες, μαγνητική τοίχοι, anti-graffiti, glitter, τεχνοτροπίες gel και λάμψης, βαφές με ρινίσματα μετάλλου, σφυρήλατες επιφάνειες κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στις τεχνικές.

  • ΜΟΝΩΣΕΙΣ / ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
  • Πρόκειται για βαφές ακρυλικής βάσης. Σχηματίζουν μια ελαστική, στεγανή μεμβράνη που σφραγίζει τις μικρές ρωγμές των τοίχων και των ταρατσών, εμποδίζοντας τη διείσδυση της υγρασίας. Οι ίδιες βαφές εφαρμόζονται σε δεξαμενές και πισίνες.

  • ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ
  • Πυράντοχες βαφές είναι αυτές που προστατεύουν μια κατασκευή από τη φωτιά. Εφαρμόζονται και σε ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες.

    Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στην διεύθυνση: www.paint-mania.gr

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.