SpeedMax - Φροντίδα Αυτοκινήτων

Χρήστος Χαρέλας
Συνεργεία Γενικής Φύσεως Συνεργεία Γενικής Φύσεως

Περιγραφή

Η SpeedMax αναλαμβάνει την επισκευή μικρών επιφανειών όπως:

  • Μικροβουλιάγματα
  • Εκδορές Χρώματος
  • Γρατζουνιές έως τη λαμαρίνα από κλειδιά και σκληρά αντικείμενα
  • Επισκευή πλαστικών αλλά και ανανέωση ή αλλαγή χρώματος σε: προφυλακτήρες, καθρέπτες, σπόιλερ και αεροτομές (σκληρές / μαλακές)
  • Βαθουλώματα από χαλάζι και φυσικές καταστροφές σε καπώ και οροφές
  • Γυαλίσμαστα για επαναφορά της απόχρωσης

Εγγυημένο ποιοτικό και γρήγορο τελικό αποτέλεσμα! Η υπηρεσία που διαθέτουμε για την επισκευή των μικροζημιών σας προσφέρει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα κάνοντας χρήση των ίδιων χρωμάτων που χρησιμοποιούν και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων παγκοσμίως. Η εργασία μας προστατεύει το αυτοκίνητό σας από τη σκουριά και διατηρεί την αξία του στη μεταπώληση καθώς πετυχαίνεται ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα με μια όμορφη και γυαλιστερή εμφάνιση του αυτοκινήτου σας. Σας εγγυομάστε επομένως ότι με την αυθημερόν παράδοση του οχήματος η απόχρωση του αυτοκινήτου θα ταιριάζει απόλυτα και η χρήση των ειδικών ασταριών με την αντισκωριακή προστασία που προσφέρουν θα διατηρήσουν τη μεταπωλητική αξία του οχήματός.


Οι κανόνες ποιότητας που ακολουθεί η SpeedMax ορίζουν τη χρήση προϊόντων τεχνολογίας, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, ο ουσιαστικός στόχος δηλαδή της SpeedMax. Γίνεται επομένως χρήση προϊόντων τεχνολογίας HP & Υδατοδιαλυτών προϊόντων νέας γενιάς και η επισκευή πραγματοποιείται με προϊόντα υψηλής παραγωγικότητας. Για αυτόν το λόγο η παράδοση του αυτοκινήτου σας μπορεί να γίνει αυθημερόν με την επισκευή να γίνεται πάντα στην ίδια ποιότητα του κατασκευαστή αυτοκινήτου. Τα συστήματα υψηλής ποιότητας και η εργασία εξειδικευμένων τεχνικών, πιστοποιημένων από τη SpeedMax εγγυώνται την ποιότητα του αποτελέσματος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie για την παροχή των υπηρεσιών μας, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies. Μάθε περισσότερα.